Ferielån uten sikkerhet

Lån penger til ferie uten sikkerhet

Ønsker du å bestille drømmeferien nå? Vi hjelper deg å finne et forbrukslån som passer for deg. Når man først er ute etter ferielån er gjerne dette noe man ønsker å finne raskt. Vi hjelper deg å velge blant en jungel av utlånere raskt og enkelt. Selve søknadsprossesen er nå brukervennlig hos de fleste lånetilbydere.

Et ferielån er ofte et navn som egentlig ligger inne under lånesjangeren forbrukslån. Grunnen til dette er at forbrukslån gjerne er et lån uten sikkerhet som blir gitt av banken for akkurat å kunne brukes til det du selv ønsker. Det kan jo være alt fra penger til drømmereisen, til å kjøpe ny sofa, pusse opp eller noe helt annet. Dette kan jo også kombineres om du trenger å låne penger til flere ulike ting. Vi vet det er mange som ikke har oppspart nok penger til å betale hele drømmereisen selv. Det er ikke slik at man må låne kr 400.000,- når man tar opp et forbrukslån uten sikkerhet for å få penger til reise. Om du kun trenger kr 20.000,- så kan du låne akkurat det. Det som kanskje er best av alt er at banken som gir deg forbrukslån ikke spør deg om hva pengene skal benyttes til. Det er fullt og helt opp til deg. Lånet til din ferie vil utbetales rett til din konto.

Vi anbefaler alle som tar et forbrukslån for å få penger til ferie å sette opp et budsjett og plan for nedbetaling av lånet slik at dette som skulle bli til noe godt blir noe du må dra på i unødvendig lang tid. Det at vi er heldige og får mulighet til låne penger av en bank er noe som ikke bør misbrukes. Et lån er helt greit så lenge det ligger en tanke bak det om å nedbetale det. Vi ønsker å skrive om dette i vår artikkel også slik at det er noe som tas med i vurderingen når det søkes om forbrukslån til ferie.

Hvor mye du kan låne til ferie kommer ann på den inviduelle lånevurderingen som blir gjort av deg fra banken sin side. Det er dermed viktig å ikke ha betalingsanmerkninger. Husk også at et forbrukslån typisk har høyere rente enn for eksempel et boliglån, men et forbrukslån er som oftest billigere enn kredittkort lån.

Trykk på søk nå nedenfor og kom direkte til søknad for det forbrukslånet vi anbefaler deg raskt og enkelt. Lykke til med søknaden og reisen!

Søk her og få svar