Forbrukslån nedbetaling

Forbrukslån nedbetaling

Visste du at det har kommet nye regler om forbrukslån? Kravene er nå nedbetaling av forbrukslån innen 5 år, men om du refinansierer dine lån har du inntil 15 år på tilbakebetaling.

Hva du bør tenke på når du søker forbrukslån? Vel du bør tenke på å låne akkurat det du trenger og ikke en noe særlig mer enn det behovet faktisk er. Et forbruklån uten sikkerhet skal nedbetales, noe som fort tar noen år. Betal ned så snart du kan så du sparer rentekostnader.

 Ta deg tid til å lese dette, så lærer du kanskje noe nytt og det er større sjanse for at du får nok kunnskap til å finne et lån som passer deg. For deg som har dårlig tid anbefaler vi deg å gå direkte til vår låneveileder for forbrukslån slik at du kan finne frem til beste lån uten sikkerhet.

 

Forbrukslån laveste rente

Vi forstår at man ønsker å få et lån uten sikkerhet så fort som mulig, men det er bedre å søke lån hos flere lånetilbydere slik at du kan velge å vrake mellom tilbyderne og dermed velge det lånet som passer deg best.

Hver lånetilbyder sjekker sine lånesøknader individuelt, de har ulike vilkår og kriterier og ikke minst har de noen utvalgte kundegrupper som de foretrekker mer enn andre kundegrupper. Vi skal ikke påstå at vi sitter på alt av informasjon rundt dette, men vi sitter sannsynligvis på langt mer informasjon om hva utlånere foretrekker og kan tilby kunder enn de som skal søke et forbrukslån for første gang gjør. Det er ikke lett å navigere seg blant hundrevis av forbrukslån tilbydere på nettet. Det er faktisk flere hundre tusen søkeresultat på ordet forbrukslån på google.no i skrivende stund. Dette er et svimlende høyt tall og nærmest umulig å finne frem i.

 

Forbrukslån uten sikkerhet

Hva er egentlig et forbrukslån uten sikkerhet? Det ligger enkelt nok i ordene selv, det er et lån som ikke krever sikkerhet i bolig eller andre eiendeler. Det er også et såkalt privat lån som bankene ikke spør deg ut om, hva pengene du låner skal gå til er helt og holdent opp til deg.

Noen krav er det jo, vi lister opp det som er generellt og mest vanlig blant utlånere:

 1. Ikke ha aktiv betalingsanmerkning eller inkasso.
 2. Norsk statsborger og lignet til Norge de siste 3 år.
 3. Minste inntekt på kr 150.000 – 200.000,- brutto årlig.
 4. Aldersgrensen er 18 år på forbrukslån, men er du over 25 år har du større sjanse.

Vi ønsker å informere om at det er så mange ulike lån med ulike krav til deg som søker lån at det enkleste og raskeste veien til beste forbrukslån er via låneveilederen. Veilderen tar hensyn til kriteriene både fra utlåner og deg, presenterer deretter resultat som du kan velge og vrake blant.

Usikret lån, hva kan jeg bruke det til?

De av oss som aldri har tatt et forbrukslån tidligere lurer selvsagt på hva et forbrukslån kan brukes til. Dette er det lett å svare på, det er nemlig alt! Før du roper av gleder og låner full pott anbefaler vi deg at du kun låner det du trenger siden et forbrukslån må tilbakebetales. Sett gjerne opp et enkelt budsjett for nedbetaling av gjelden og et budsjett på hvordan pengene du låner skal brukes. Noen eksempler på hva folk flest låner til kan du se nedenfor i listen:

 

 1. Oppussing
 2. Bygging av garasje eller drivhus
 3. Refinansiering av kredittkort gjeld og smålån
 4. Utbytting av elektroniske duppedingser som har gått i stykker, f.eks vaskemaskin, kjøleskap eller TV.
 5. Ferie med familie og charterturer
 6. Til å dekke depostium ved leie av leilighet eller hus
 7. Til å starte egen næringsvirksomhet. (oppstartskapital).

 

Vi ønsker deg lykke til med lånesøknaden! Vær fornuftig og ta gjerne med en medsøker dersom du har mulighet så er sjansene enda større for godkjennelse av lånesøknaden.