Beste forbrukslån uten sikkerhet 2019

Norges beste forbrukslån uten sikkerhet?

Pengia.no presenterer noe av det beste du får i Norge av forbrukslån uten sikkerhet 2019. Vi er en uavhengig aktør som undersøker markedet og finner frem i jungelen av ulike lån og presenterer våre anbefalinger om det vi mener er det beste eller blant det beste i Norge.  Forbrukslån er det mest foretrukne lånet blant de som trenger penger og vil søke over nettet og ønsker samtidig et forbrukslån uten sikkerhet.

Tips om forbrukslån

 • Sett opp lånebudsjett og list opp alle de små tingene du trenger penger til.
 • Oppussing / rehabilitering av hjem er ofte mere kostbart enn man tenker, sett opp alt sammen i et budsjett. Bruk gjerne excel og få kontroll slik at du vet ditt lånebehov.
 • Planlegge hvordan du skal betale ned lånet du tar og over lang tid du ønsker å betale ned på lånet. Dette er informasjon som blir synlig gjort for deg under en søknadsprosess, så det er viktig å legge merke til dette når du gjennomfører søknaden.
 • Ta forbrukslån istedenfor smålån eller kredittkort, generelt får du bedre vilkår og lavere rente ved å gjøre dette.
 • Har du allerede smålån eller dyr kredittkort gjeld, da anbefaler vi deg å samle dette i et større forbrukslån slik at lånet blir mer oversiktlig og lettere å betjene. Forbrukslån har som oftest bedre vilkår og de som låner deg pengene (bankene) legger seg ikke opp i hva du skal benytte pengene til.
 • Ikke tenk på at du må sette hjemmet ditt eller hytten din som sikkerhet for lånet, for som oftest gis forbrukslån uten sikkerhet med noen få kriterier.
 • Husk at det er banken / lånetibyderne som bestemmer hvor mye forbrukslån uten sikkerhet de ønsker å gi deg.
 • Det finnes også mulighet for å ta forbrukslån med sikkerhet, men dette er ikke fokus i denne artikkelen hvor vi skriver om forbrukslån uten sikkerhet.
 • Du trenger ikke tenke på lang forklaring på hva du skal låne penger til. Det er opp til deg hva du gjør med pengene når de står på din konto, dette legger ikke banken seg opp i, verken før eller etter du har fått lånet.

Fordeler med forbrukslån uten sikkerhet 2019:

 • Du kan forvente å generelt få bedre rentevilkår enn du normalt sett får på kredittkort eller smålån.
 • Du får en nedbetalingsplan slik at det er lett å holde kontroll på avdrag.
 • Mulighet for å samle flere smålån og kredittkort gjeld i et større lån og dermed oppnå en mer oversiktlig hverdag med bedre kontroll.
 • Du får gjerne tilbud om å låne et større lånebeløp enn på de fleste andre lån uten sikkerhet.
 • Du kan forvente en god og smidig behandling av søknaden din.
 • Utbetaling rett på din konto.
 • Signering av lån med bankId.

Låne penger

Er det greit å låne penger? Det kan være et tabu å snakke om at man tar opp lån. Vi i Pengia.no er i den oppfattningen at det kan oppstå mange ulike situasjoner gjennom livet som gjør at man har behov for penger og det nå. Vi mener det å ta opp lån er helt greit så lenge man er fornuftig i forhold til egen økonomi og evne til å nedbetaling av gjeld. Planlegg godt, sett opp budsjett. Forbrukslån uten sikkerhet er uten tvil den måten å ta opp lån på som er blant de vanligste og definitivt en av metodene å få tak i penger på. Husk at du også slipper å stille hus og hytte i garanti, ergo er det mindre papirarbeid og dokumentasjon som må på plass og hele prosessen blir derfor mer brukervennlig. Vi anbefaler at du setter deg inn i betingelser for lånet og blir enige med deg selv hva som er et fornuftig lånebeløp sett opp i mot nedbetalingsbeløp pr måned. Renten på forbrukslån er overraskende god for mange og renten er langt lavere enn det folk flest er vant til å få på kredittkort og smålån.

Kan jeg få innvilget forbrukslån uten sikkerhet?

Så lenge du har fylt 25 år, har fast inntekt, er fastboende i Norge og helst norsk statsborger er svaret som oftest ja.  Vanlig grense hos flere banker er 25 år for å godkjenne en søknad på forbrukslån uten sikkerhet. Det er selvsagt opp til den enkelte bank og lånetilbyder og vurdere deg. Hver enkelt person som søker lån får en individuell vurdering. Har du høy inntekt er sannsynligheten større for å få godkjent et større lånebeløp og med høy inntekt er det også stort sett lettere å betjene lånet og bli kvitt det så snart som mulig. Vi anbefaler alltid å nedbetale et usikret lån på kortest mulig tid.

Er det dyrt å låne penger?

Det enkle svaret er at det ikke nødvendigvis er dyrt, men det er helt avhengig at du betaler ned lånet på kortest mulig tid. Låner du mye og betaler ned over mange år kan rentekostnadene bli mye over flere år, så her er det smart å planlegge. Låner du penger til å pusse opp leiligheten før et salg, så anbefaler vi å betale tilbake lånet så fort du selger leiligheten din slik at du faktisk tjener på salget og oppussingen du har gjort. Bruk pengene smart og ha en plan med det hele. Det viktigste er å låne etter hva din økonomi. Det er også ulikt hva slags kostnader som kommer med et lån, noen har kun renten, mens andre tilbydere også har gebyr som tilkommer.

Hva kan jeg låne penger til?

Noen enkle eksempel på hva forbrukslån uten sikkerhet kan benyttes til:

 1. Oppussing / rehabilitering av hytta
 2. Oppussing av leilighet
 3. Et nytt løft til kjøkkenet, ut med det gamle og inn med ikea kjøkken?
 4. Penger til depositum når du skal leie drømmeboligen.
 5. Reisen du alltid har drøm om.
 6. 30 års lag ingen vil glemme.
 7. Lån til bryllup
 8. Hvitevarer eller brunevarer
 9. Ny parkett til stuen
 10. Investeringer

Mange kjenner seg igjen i et eller flere av eksemplene ovenfor. Vi ønsker deg lykke til med lånesøknaden forbrukslån uten sikkerhet, håper du får tilsagn på ønsket beløp. Lykke til.