Forbrukslån uten sikkerhet

Søk om forbrukslån uten sikkerhet – Inntil 500.000 kr

Har du behov for å låne penger? Da er du på rett side.

Vi i Pengia.no vil hjelpe deg slik at prosessen med å finne et lån som kan passe deg enklere og ikke minst på en mye mer brukervennlig måte. Vi vet hva som rører seg i markedet og vi har samlet inn informasjon slik at du ikke skal ha behov for å gjøre det selv. Vi skriver kun artikler og henviser kun til lånetilbydere som er store seriøse aktørener. Det finnes et hav av tilbydere, noe vi forstår fort blir veldig vanskelig å for vanlige personer å finne frem i. Pengia.no er en helt uavhengig aktør så vi har ingen påvirkning på bankene eller lånetilbyderne og vi gjør våre egne observasjoner og anbefalinger. Vi anstrenger oss for å ha oppdatert informasjon og riktig informasjon om alle aktører vi velger å skrive om. Vårt mål er å finne gode alternativ til deg som lånekunde av forbrukslån uten sikkerhet slik at du finner en god aktør du kan søke hos.

Lån uten sikkerhet, stemmer det?

Det stemmer at du kan søke forbrukslån uten sikkerhet og at du kan få svar på epost på din søknad. Det avhenger fra aktør til aktør om hvor mye aktørene vil tilby å låne deg. En bank / lånetilbyder foretar en individuell vurdering av alle som søker lån og gir deg tilbud utifra dette. Du slipper å stille med sikkerhet i bolig og du slipper å fortelle hva du skal bruke pengene til. Gode vilkår er det også i forhold til det meste du finner av kredittkort renter.

Best av alt er at forbrukslån blir utbetalt direkte til din konto og at hele prosessen er elektronisk.

Hva er kravene og hvor mye kan jeg låne?

Det er varierende krav hos bankene, men det er noen ting som går igjen. Alderskrav  25 år avhengig av bank. Ingen betalingsanrmerkning, gjenomgående hos alle aktører. Krav om fast inntekt, men ulikt krav om hvor mye du må tjene. Stort sett er det krav om minimumsinntekt på kr 100.000,- pr år. Det er krav at du er fastboende i Norge. Dette er gjerne de faste kravene som du kan regne med hos de aller fleste i markedet. Lånbeløp på forbrukslån uten sikkerhet er alt fra kr 5.000 til kr 500.000,- . Mange har såkalte lånekalkulatorer hvor du får oversikt over forskjellige lånebeløp og hvor mye du må regne med å nedbetale på lånet pr måned, dette anbefaler vi at du ser på slik at du kan med dette i dine beregninger hvor mye du må ut med pr måned når lånet skal nedbetales.

Kan jeg låne til hva som helst?

Ja, det kan du. Det er faktisk mulig å ta opp forbrukslån til hva som helst. Her er noen eksempler på hva folk vanligvis låner til:

  • Depostium til husleie
  • Penger til oppussing
  • Drømmereisen
  • Cruise
  • Oppsussing av hytte
  • Oppussing av bolig eller garasje
  • Ny TV eller andre brunevarer.
  • Flott nytt kjøkken med nye hvitevarer

Vi hjelper deg i dag. Søk forbrukslån uten sikkerhet ved å følge prosessen du kommer til når du har trykket på søk nå.