Lån 100 000

Lån 100 000 kroner uten sikkerhet – låne 100.000 kroner med god rente!

Noen ganger kan det være behov for å låne en litt større sum. Trenger du nytt kjøkken eller bad? Lån 100 000 kan hjelpe deg langt på vei. Pengia.no har funnet frem i jungelen av banker og lånetilbydere og funnet frem flere gode kandidater med vilkår vi finner gode og blant de beste i Norge. Lån 100 000 er også kalt forbrukslån og er et type lån hvor ofte mange tilbydere slåss om å få deg som kunde.

Lån 100 000 uten sikkerhet 

Mange lurer på om man kan låne penger uten å sette både hus og hjem i fare. Det stemmer at man kan få lån på 100 000 uten å pansette verken hus eller hytte om man har en stabil inntekt, er over 25år og er foruten betalingsanmerkning. For å unngå å sette hus og hjem i fare må man betale ned lånet etter en betalingsplan slik at man unngår purringer eller inkasso. Skulle det oppstå vanskligheter en periode er det viktig å si ifra og få kontroll. Et forbrukslån uten sikkerhet kan man få godkjent samme dag som man søker og det blir utbetalt direkte til din konto.

Vi anbefaler å sette opp et budsjett for hva pengene skal gå til og hvordan du skal betale tilbake.

Hva kan jeg låne til?

Du kan låne til akkurat hva du vil. Det er ikke noe krav at du legger ut i det vide og brede om hva du skal bruke pengene til. Det er opptil deg. Vi lister opp eksempler nedenfor om hva pengene kan brukes til.

  • Reisen du har drømt om
  • Bryllup i Venice med venner og familie
  • Depositum til leie av bolig
  • Samle smålån og kredittkort gjeld til et oversiktlig lån
  • Ikea kjøkkenet du har drømt om
  • Innred kjellerstuen
  • Bygg dobbel garasje

Her er det fantasien som setter grenser. Vi har alle ulike drømmer, ønsker og behov. Lån fornuftig og sett opp budsjett for både forbruk og nedbetaling. Lån uten sikkerhet gir deg mange muligheter og du kan velge det lånet som passer deg best.