Lån 30 000

Trenger du et lån på kr 30.000,- ? Det er oftest ikke noe problem å få godkjent så lenge minimumskravene oppfylles. Du må ha fyllt 25 år og noen krever også at du er noe eldre. Et på lån på kr 30.000,- kan du få godkjent hos en del aktører så lenge du ikke har anmerkninger. Det er lite penger for banken og utgjør ingen stor risiko. Bankene / lånetilbyderne krever at du ikke har anmerkninger fra ikke betalte regninger. Det er viktig for banken at du faktisk gjør opp for deg.

Lån 30 000, hva kan jeg låne til?

Forbrukslån er kanskje det mest populære lånet her i Norge og det aller beste med et slikt lån er at ingen bryr seg om hva du bruker pengene til. Dette er helt opp til deg. Vi anbefaler deg å bruke pengene fornuftig og vet at livet ikke alltid går slik man tenker seg. Det kan oppstå situasjoner som gjør at man trenger penger NÅ og det forstår vi. Søk forbrukslån og benytt pengene til det du trenger.

Eksempler på lån 30 000

  • Oppussing i hjemmet
  • Hagemøbler / ny grill
  • Dobbelseng
  • Nye stuemøbler
  • Maling av fasaden på huset.
  • Reise med familien eller med venner
  • Egenkapital til stiftelse av selskap

Noe mer å tenke på?

Det er viktigst å huske på at lånet faktisk må nedbetales, så legg en god plan for dette.

Forbrukslån har som oftest lavere rentesats enn det du kan forvente fra kredittkort flest. Selvsagt et et boliglån billigere, men et forbrukslån har generelt gode betingelser og krever ikke at du pansetter hverken hus eller hytte. Om du har flere forskjellige smålån eller andre utgifter som må dekkes er et lån på kr 30.000,- nok til å kunne rydde opp i flere småting for de aller fleste. Det kan også være slik at du trenger litt lommepenger til drømmereisen. Dette forstår vi godt og det er helt opp til deg hva du gjør når du mottar pengene på din konto.

Lykke til med søknaden.