Norges Beste forbrukslån via sammenligning

Norges beste forbrukslån 2019 via sammenligning

For deg som søker beste forbrukslån i markedet kan det være vanskelig å finne frem.Det er mange tilbydere å velge blant, selv i et lite land som Norge. Pengia hjelper deg å finne billig forbrukslån og har derfor samlet inn i informasjon om lånetilbyderne i markedet og publisert dem ut på vår sammenlign forbrukslån side.

Forbrukslån på uten sikkerhet

Et forbrukslån er et lån fra en finansiell institusjon i sin enkle definisjon. På et slikt lån trenger du ikke stille pant eller noen form for sikkerhet, men det er opp til banken hvordan vilkår / rente de ønsker å tilby deg. Du trenger heller ikke kausjonist, derimot kan vi anbefale en medsøker siden dette kan gi deg høyere lånebeløp og bedre rente. For Beste forbrukslån 2019 bankene foretar nemlig såkalt individuell vurdering for alle søkere. Dette er derfor oftest kalt forbrukslån uten sikkerhet eller forbrukslån lav rente. Det er i grunnen samme ting.

Forbrukslån 150.000 eller mer

Et forbrukslån kan benyttes til det du selv ønsker å bruke det til. Bankene ber ikke om informasjon på hva du skal bruke pengene til, det er nemlig en privatsak. Vi minner om at et lån uten sikkerhet ofte har høyere rente enn for eksempel et boliglån. Lån derfor penger med måte og sett opp en nedbetalingsplan eller følg den du får av banken.

Låne penger til?

Du kan faktisk låne penger til hva du vil. Det er det helt opp til deg selv hvordan du vil disponere lånebeløpet som du får innvilget.

  • Penger til oppussing
  • Depositum til drømmeleilighet
  • Penger til ditt drømmebryllup
  • Nye møbler eller kanskje en splitter ny TV.
  • Refinansiering av gjeld til venner, familie eller dyr kredittkort gjeld.

Vanlige krav til deg som søker (Beste forbrukslån 2019)

Når du søker om forbrukslån uten sikkerhet er det noen krav som gjerne går igjen hos de fleste kravene. Dette er generelle krav og det kan finnes banker som har krav som ikke stemmer med det vi skriver i denne artikkelen.

  1. Krav om at du må være bosatt i Norge i de 3 siste årene
  2. Krav om årlig inntekt på minst kr 120.000,-
  3. Krav om at du ikke har betalingsanmerkning eller inkassosaker.
  4. Aldersgrense på  25 år.

Forbrukslån uten sikkerhet for hvem?

Det er blitt ganske vanlig å ta opp forbrukslån. Det er nok mange som vurderer å søke billig forbrukslån som tror de er de eneste som trenger å låne penger. Mange velger derfor forbrukslån. I de siste årene har det vært en sterkt økende trend å søke på usikret lån. I 2008 var det faktisk hele 13 % av alle husholdninger som hadde tatt opp en eller annen type forbrukslån / usikret lån. Vi mener forbrukslån er helt greit så lenge du som tar det har i bakhodet at dette må nedbetales. Bankene gir deg en låneavtale med nedbetalingsplan, men du kan fint nedbetale gjelden raskere om du har mulighet, fordelen med det er at du kan spare mye penger i renteutgifter.

Se vår låneoversikt for mer informasjon.