Låne til Oppussing

Oppussingslån kan være en svært god ide om du skal selge en populært boligområde. Sjansen for at du selger boligen og får høyere bud enn hva boligtaksten tilsier øker kraftig dersom boligen er lys fin og innbydende. Om det er slik at du akkurat har flyttet inn i en bolig som trenger oppussing kan det også være en god ide å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet slik at du kommer i gang med oppussingen. Veldig mange har i dag ikke penger til oppussingen på bakgrunn av det høye egenkapital kravet når man tar lån til leilighet eller hus. Mange må ta hjelp av foreldre for å få kausjon på deler av lånet for i det hele tatt få innvilget et høyt nok banklån til drømmeboligen.

Lån til oppsussing av bolig

For deg som har bestemt deg å pusse opp boligen har vi noen tips fra oss til deg som vi håper hjelper deg på veien til et godt resultat.

  1. Søk tilskuddsmidler om du har planer om å energieffektivisere boligen din. Vi tenker da på varmepumpe eller lignende utstyr som det offentlige kan støtte.
  2. Bruk gjennomgående lyse farger, det er noe som de fleste liker og det får boligen til å gi inntrykk av at den er større enn den er.
  3. Vær smart når det kommer til belysning. Lyse leiligheter er mer populære enn mørke.
  4. Overflateoppussing er svært verdiøkende og gir et godt inntrykk for de som kommer på visning.
  5. Planlegg og sett deg mål for hva du ønsker å oppnå med oppussingen.

Om det er slik at du skal selge boligen er det viktig at du ikke slurver med oppussingen, men faktisk gjør deg ferdig. Det er jo litt dumt om siste innspurt skal stå i veien for en eventuell budkrig. Om du vil pusse opp snart søk forbrukslån uten sikkerhet ved å klikke søk nå på kalkulatoren til høyre for denne artikkelen.

Fordeler med å låne penger uten sikkerhet til oppussing

  1. Søk om lån nå hos flere lånetilbydere og velg blant tilbud.
  2. Penger utbetalt til din konto og du signerer lånebrevet elektronisk.
  3. Du slipper å vente på lønn eller feriepenger, kom i gang med oppussingen nå.
  4. Med en verdistigning på boligen kan du bruke penger fra salget på betaling av forbrukslån gjelden.
  5. Få det finere hjemme slik at du kan være mer fornøyd i hverdagen, samt invitere venner uten å føle at det ikke er fint nok.

Alternativer

Ønsker du å se alternative lån uten sikkerhet? Vår sammenlign forbrukslån uten sikkerhet side har oversikt over best i test forbrukslån. Besøk siden nå og se våre terningkast på hver enkelt lånetilbyder. Vi vet at det må være enkelt for deg som ikke har tid til å lese gjennom hundrevis av sider på internett. Vi har samlet nyttig informasjon og rentevilkår for deg. Sammenlign forbrukslån i dag slik at du finner det perfekte oppussingslån som passer for deg.