Lån til oppsussing

Beste låntilbud for deg som ønsker lån til oppsussing

Trenger du lån til oppussing? Oppussing kan ofte koste mer enn det man tror når man setter i gang. Det er svært typisk at det ene drar med seg det andre. Oppussing er moro og verdien på boligen går ofte opp mye mer enn det oppussingen koster i seg selv. Det er flere tilbydere av lån til oppussing og dette kalles gjerne forbrukslån eller lån uten sikkerhet. Vi sammenligner lån fra flere tilbydere slik at det blir enkelt for deg som kunde å finne akkurat det lånet som passer for deg. På denne måten kan du kan låne penger raskt og enkelt.

Verdiøkende tips for oppussing:

 1. Planlegg godt hva du ønsker å gjøre og tenk gjennom materialer du trenger for arbeidet.
 2. Sett opp et klart mål for oppussingen og sett deg mål for når du skal være ferdig.
 3. Sett opp et budsjett slik du får oversikt over kostnadene ved oppussingen.
 4. Søk gjerne tilskudd på midler for energieffektivisering i hjemmet.
 5. Bruk lyse farger og tekstiler, det er noe som de fleste liker og det får leiligheten / boligen til å se større ut.
 6. Tenk på belysningen, oppussing er mer enn bare et malingsstrøk eller nye gulv. Moderne belysning og integrerte løsninger for lys er tiltalende og gir et godt inntrykk.
 7. Til slutt, sørg for å gjøre ferdig detaljer. Om det mangler lister, det er glemt å male en flekk eller andre detaljer som blir lagt merke til, kan dette dra ned inntrykket og prisen du får for leiligheten ved et eventuelt salg.

Hvem passer lån til oppussing for?

 • Deg som har planlagt oppussing av boligen.
 • For deg som skal selge boligen, men trenger penger til å gjøre ferdig boligen til riktig tid.
 • For deg som har forefallende arbeid på boligen som bare må gjøres. Det kan bli langt dyrere å utsette oppussing enn å ta opp et lån og bare få det utført. Et eksempel på dette er skadet kledning på huset koster langt mer enn å gjøre et ordentlig malerarbeid til riktig tid.
 • For deg som ønsker å pusse opp et gammelt kjøkken eller bad og ikke har nok oppsparte midler. Et forbrukslån uten sikkerhet kan dermed hjelpe deg raskt og enkelt, ofte invilget på dagen.

Verdt å tenke på for Lån til oppsussing:

Et oppussingslån har gjerne høyere rente enn for eksempel et banklån, men har lavere rente enn typisk kredittkort gjeld. Vi anbefaler alle som tar lån til oppussing å sette opp et budsjett og plan for nedbetaling slik at man ikke senere får unødvendige tilleggsrenter eller må dra på lånet i unødvendig lang tid. Planlegg og vær fornuftig. Som vi skriver ovenfor anbefaler vi også at du setter opp alle kostnader i et kostnadsbudsjett og planlegger hva du skal kjøpe inn før du tar lånet slik at du låner akkurat det du trenger. Det mest positive med oppsussingslån er at det ofte kan bidra til en verdistigning på boligen. Det er selvsagt viktig å huske på å pusse opp i nøytrale farger og i en stil som de fleste kan kjenne seg hjemme i.

Med dette ønsker vi deg lykke til med lånesøknaden og oppussingen!