Sammenlign forbrukslån

Beste låntilbud for deg som ønsker å sammenligne forbrukslån

Vi gjør det enkelt for deg ved å sammenlige forbrukslån og refinansiering i det norske markedet. Vår oversikt inkluderer alle kjente låneaktører i Norge og skal dermed være rimelig komplett. Vi har sett på flere parametere ved de ulike aktørene og karaktergitt forbruklån uten sikkerhet på hver enkelt av dem.

Vi vet at kunder i dag er opplyse over pris og vilkår og har derfor vurdert billig forbrukslån for deg i vår oversikt. Trenger du billig forbrukslån uten sikkerhet kan du søke nå direkte fra vår oversikt.

Nyttig med forbrukslån

Forbrukslån uten sikkerhet kan være svært nyttig når du har havnet i en vanskelig situasjon med mange regninger å betale. Mange ønsker å samle dyr gjeld som smålån og kredittkort i et større lån så de sparer seg for unødvendige ekstra gebyrer og høye renter. Forbrukslån har gjerne lavere renter enn kredittkort og smålån flest. Sammenlign forbrukslån i dag slik at du kan finne det lånet som passer deg best. Husk at gjelden må nedbetales og hvor raskt du ønsker å gjøre opp lånet ditt er opptil deg. De fleste tar ikke noe ekstra betalt for at du innløser lånet raskere. Om du har litt ekstra feriepenger kan dette være en god mulighet til å raskt bli kvitt gjeld. Betal ned så fort du kan så slipper du å tenke mer på forbrukslånet.

Forbrukslån uten sikkerhet

Når du opptar et forbrukslån uten sikkerhet slipper du å stille med sikkerhet eller pant i dine eiendeler. Hvor mye du får låne og hvilke rentebetingelser du får er opptil banken som vurderer deg. Vi anbefaler kun at du er nøysomlig i din bruk av penger du låner siden dette må nedbetales igjen. Ofte er nedbetaling for et større lån på 5 år. Dette gir deg mulighet til å betale mindre avdrag pr måned slik at økonomien din ikke blir for belastet av lånet.