Forbrukslån best i test

Ønsker du det beste forbrukslånet?

Velkommen til EnkelFinans.no,den beste sammenligingstjenesten for forbrukslån i Norge. Hos oss er det enkelt å finne et passende lån både for deg som er ung voksen, 20 år, 23 år, 25 år eller eldre. Vi har samlet informasjon om gode stabile lånetilbydere som passer for de aller fleste over 18 år. Vi anbefaler forbrukslån kun fra tilbydere som er godkjent og under tilsyn fra det norske finanstilsynet.

Muligheter med forbrukslån uten sikkerhet

Trenger du penger fort er forbrukslån uten sikkerhet en av de beste mulighetene du kan finne. Det er mye billigere å benytte forbrukslån enn diverse smålån eller kredittkort. Mange tyr til kredittkort, men det lønner seg stort sett ikke dersom du uansett tar opp et lån som skal nedbetales over tid.

Du kan låne penger til hva som helst, men her har du noen ideer.

 • Oppussing av kjelleren eller boligen generelt
 • Nye møbler
 • Ny seng til soverommet og kanskje et walk-in closet?
 • Egenkapital til ny leilighet eller bolig
 • Starte selskap? Forbrukslån til egenkapital
 • Samle kredittkortgjeld og lån til venner i et større forbrukslån
 • Reis til en drømmedestinasjon

Det er opptil deg hvordan pengene du låner brukes. På et forbrukslån uten sikkerhet spør ikke banken om hva pengene skal benyttes til. Du trenger heller ikke stille pant eller sikkerhet i noen eiendeler. Du trenger ikke kausjonist, men vi kan anbefale en medsøker dersom muligheten er der. Da kan du nemlig få lav rente på forbrukslån og høyere lånesum. Et forbrukslån betales ofte ned over 2 til 5 år, men det er fornuftig å betale det ned raskere dersom du har mulighet til det slik at du kan spare tusenvis av kroner i renteutgifter. Forbrukslån lav rente kan du forvente dersom du har god inntekt over en periode. Bankene gir tilbud om rente og lånebeløp individuelt til hver søker. Når du skal regne på billigste lån så må du iberegne rentekostnader over hele nedbetalingsperioden. Bemerk at et forbrukslån uten etableringsgebyr ikke nødvendigvis er det billigste for deg. Når du får tilbud av lånetilbyder om lån er det den effektive renten du må ta utgangspunkt i.

Vilkår på forbrukslån billigst i test

Selv om det er lettere å få innvilget et forbrukslån enn f.eks et boliglån er det fortsatt noen minimumskrav man må oppfylle også på dette type lånet.

 1. Du må ha fyllt 18 år.
 2. Du kan ikke ha betalingsanmerkning
 3. Du må ha en årsinntekt på kr 150.000,- og helst mer.
 4. Du må ha betalt skatt i Norge (lignet) de 3 siste årene.

Forbrukslån uten sikkerhet alternativer

Om du ønsker å velge blant flere alternativer, så fortvil ikke om du syntes det er vanskelig å finne frem til en passende tilbyder. EnkelFinans har en god sammenligningstjeneste med terningkast på alle tilbyderne. Ulike lån passer uliker personer i ulike faser i livet. Se vår oversikt over forbrukslån og søk blant flere tilbydere.

Denne artikkelen er skrevet om temaet: Forbrukslån best i test.