Lån

Pengia laget en komplett sammenligningstjeneste over anbefalte lån og lån uten sikkerhet. Vi hjelper deg å finne best i test forbrukslån.

Hos oss er det lagt fokus på aktører som er stabile, kjente som låner ut penger uten sikkerhet.

Lån uten sikkerhet

Dersom du ønsker et lån uten sikkerhet kan du bruke kalkulatoren vår på høyre side kun ved å fylle ut din alder og beløp du ønsker å låne. Ved å gjøre dette sammenligner vi banktilbudene utifra våre kriterier slik at du som privatperson slipper å bruke tid på dette. Dersom du ønsker å sammenligne forbruklån lav rente selv kan du selfølgelig lese mer om de ulike tilbyderne av lån uten sikkerhetoversikt, se våre anbefalte forbrukslån og terningkast for hver lånetilbyder. Søknad om lån er helt kostnadsfritt og uforpliktende. Dersom du liker tilbudet du får kan du hos de fleste lånetilbydere signere lånepapirene med BankID.

Hvor mye penger du kan låne

Siden du søker om et såkalt usikret lån, et lån som ikke krever at du setter pant i bolig eller eiendeler er banken som vurderer deg helt avhengig av å sjekke litt om din offentlige bakgrunn. Det som typisk sjekkes er din arbeidssituasjon, alder, om du har lignet de 3 siste årene til Norge og om du har inkasso eller betalingsanmerkning. Det er opptil banken hva slags tilbud og rentevilkår de vil gi deg. De vurderer alle søknader individuelt.

Lån penger til hva?

Lån kan brukes til så mangt. Nedenfor har vi satt opp noen vanlige ting som folk låner til.

  1. Depositum til husleie
  2. Egenkapital til selskap / innkjøp av varelager.
  3. Nye møbler til stuen
  4. Nytt kjøkken fra f.eks IKEA, Kvik eller HTH
  5. Bygge nytt bad med boblebad.
  6. Oppussing hjemme.
  7. Refinansiering av smålån eller dyr kredittkort gjeld.

Hva bør jeg tenke på?

Når du skal låne penger er det ikke nødvendigvis et fasitsvar på hvilket lån som er best. Dette går både på personlige vurderinger og krav fra bankene. Det handler også om hvor høy lånesum du ønsker og hvor gammel du er. Det er derfor ikke alltid brukervennlig å finne rett match på lån.

Vår kalkulator hjelper deg  til en aktør som støtter de viktigste kriteriene, nemlig alder og lånesum. Dersom du fortsatt ønsker å bruke vår sammenligningstjeneste må du gjerne gjøre det gratis for å finne best i test lån uten sikkerhet eller andre anbefalte forbrukslån.