Kjøkkenlånet

Ønsker du deg nytt kjøkken? Da er kjøkkenlånet noe for deg.
Siden det er så mange som låner penger til kjøkken har vi valgt å skrive litt om lån til kjøkken.

Hvorfor låne til et kjøkken?

Ved å ta et forbrukslån for rehabilitering / oppussing av et kjøkken vil du kunne pusse opp hele kjøkkenet på en gang, inkludert gulv, vegger og tak. Når man først skal pusse opp et de viktigste rommene man har i et hjem er det like greit å ta i et ordentlig tak slik at man blir fornøyd. Dersom man vurderer å selge boligen er det som oftest svært lønnsomt å pusse opp et kjøkken siden mange som kjøper bolig ønsker seg et fiks ferdig hjem som de kan flytte rett inn i.

Forbrukslån, enkelt og billig.

Mange tenker på forbrukslån som en negativ ting og istedenfor benytter man dyre kredittkort selv uten å tenke på alle gebyrer og renteutgifter. Et forbrukslån er som oftest svært mye mer gunstig enn andre typer kortsiktige lån, spesielt kredittkort og smållån. Visste du at du kan få rente helt ned i 6,99% kanskje også lavere? Det handler om at du som søker har en stabil god inntekt, er foruten annmerkninger og har norsk statsborgerskap. Hvis du befinner deg i denne kategorien så risikerer du å få svært gode tilbud av en eller flere utlånere. Derfor råder vi deg til å søke lån hos flere lånetilbydere.
Hvem tilbyr kjøkken?
Kjøkken kan du få tak i alle former og farger, men det er spesielt noen kjøkken tilbydere i dagens marked som vi hører folket vil ha:

  • Ikea kjøkken – Kjøpes hos Ikea.
  • Epoq kjøkken – Kjøpes blant annet hos Elkjøp og Lefal
  • HTH kjøkken – Kjøpes hos HTH.

Det er mange leverandører i kjøkken markedet og du finner nok av alternativer med et enkelt google søk.

Hvor mye kan man låne?

Dersom du skal ta et kjøkkenlån anbefaler vi at du søker mellom kr 100.000 – kr 200.000,- avhengig av kjøkken du velger og hvor mye arbeid du skal gjøre selv. Husk at du også må iberegne kostnader til både elektriker og rørlegger slik at arbeidet blir gjort i.h.t forskrifter.