Lån 500 000

Trenger du å låne kr 500.000,- uten sikkerhet? Det er faktisk mulig i dag. Det er noen få aktører som tilbyder makslånet på 500 000 kroner. For å få innvilget et såpass høyt lånebeløp ber vi deg sterkt vurdere å få med en medsøker. Det er krav om en god økonomi når du skal få innvilget et større beløp som dette. Hvor større beløp du låner hvor bedre rentevilkår får du ofte. Dette er noe av det mest positive med å låne større summer.

Krav til deg som søker.

  1. Stabil god økonomi
  2. Høyere inntekt – Gjerne kr 400.000,- eller mer.
  3. Det er ikke krav om medsøker, men det hjelper sjansene dine kraftig.
  4. Ikke ha aktiv inkassosak eller betalingsanmerkning.
  5. Betalt skatt til Norge (lignet) de 3 siste årene.

Forbrukslån 500.000

Når du låner en større sum penger slik som kr 500.000,- faktisk er og får dette innvilget har du penger som kan benyttes til svært mye. Den kanskje beste investeringen i mange tilfeller vil være oppussing ved et salg eller nødvendig vedlikehold oppussing av en bolig du tar over. Husk at dette er et større beløp å låne, det betyr også at det er relativt høye månedsavdrag når du skal nedbetale gjelden. Ha en god plan på hvordan du skal betale gjelden over kanskje 5 til 15 år. Hvor raskere du betaler ned gjelden hvor mindre renteutgifter får du. Du kan spare titusenvis av kroner på det. Billig renteforbrukslån 500.000 er derfor også viktig.

Sammenlign lån uten sikkerhet

Om du ønsker å søke lån uten sikkerhet kan du bruke vår kalkulator på høyre side ved å fylle ut lånesum og alder. Vi leder deg direkte til den banken vi anbefaler i ditt tilfelle. Dersom du ønsker å analysere nærmere hvilke alternativer som finnes ber vi deg å gå til vår sammenligning av låne penger uten sikkerhet side hvor du ser mange lånetilbydere, rentevilkår og terningkast. Det skal nå være brukervennlig og oversiktlig for deg å finne et lån som passer deg via våre tjenester.

Lykke til.