Lån uten sikkerhet – beste rente

Låne penger uten sikkerhet med markedets beste rente : uforpliktende søknad

Trenger du å låne penger? Fortvil ikke, mange andre er i samme situasjon. Pengia har finkjemmet markedet for aktører som har gode og smidige søknadsprossser. Et lån uten sikkerhet er faktisk det samme som et forbrukslån uten sikkerhet, noe som du i disse dager kan søke uten å stille pant i bolig. Med et slikt lån må du ha fyllt minst 25 år, årlig inntekt på kr 120.000,- eller mer, være foruten betalingsanmerkning eller inkasso.

Forbrukslån uten sikkerhet

Når du søker låne penger uten sikkerhet forstår vi i Pengia.no at det er viktig for deg å finne et passende lån med lav rente. Vi anbefaler deg derfor å fylle ut kalkulatoren på høyre side med lånesum og alder slik at vi kan sende deg direkte til det låne vi anbefaler deg i forhold til din alder og ønsker lånesum. Husk at det er bankene selv som vurderer din søknad, det skjer automatisk derfor. Blir du godkjent blir pengene overført til din konto, noen fører over samme dag eller innen 2-3 virkedager dersom du signerer med BankID.

Billig lån med lav rente

Pengia samler informasjon om låneaktørene i det norske markedet, sammenligner dem utifra kriterier som kriterier for å søke, rente og lånesum. Om du ønsker å finne en aktør vi mener passer til deg kan du bare fylle ut lånesum og alder i kalkulatoren til høyre og bli ledet direkte til det lånet som vi anbefaler deg. Om du ønsker å lese mer om usikret forbrukslån kan du gå på vår sammenlign forbrukslån side og lese mer om låneaktørene. Du kan også søke direkte fra denne siden.

Når du søker vil vi gjøre deg obs på at det er lettere å få innvilget høyere lånebeløp dersom du har god personlig økonomi og du får oftere et høyere lånebeløp og bedre rente om du også tar med en medsøker.  Du kan få innvilget lån mellom kr 5.000 og opptil kr 500.000,-, dersom du søker gjennom våre sider slik at du kommer direkte til relevant aktør. Søk gjerne hos flere aktører, da har du bedre sjanse.

Ansvar med forbrukslån

Når du låner penger tar du på deg et ansvar. Et såkalt forbrukslån uten sikkerhet er noe du får låne. Dette er penger du mottar for å bruke til noe du trenger, noe som verken banken eller vi legger oss opp i. Husk bare at det må nedbetales over tid. Lån penger i forhold til din personlig økonomi slik at du slipper å få problemer med nedbetaling av gjelden. Ha et budsjett både for hva du låner til og hvordan du skal nedbetale lånet, så er det mye større sjanse for at det hele går fint. Flere aktører tilbyr også gjeldsforsikring, noe som kan være en kjempefordel å tegne om du skulle komme ut for en situasjon som krever det.

Forbrukslån uten sikkerhet kan brukes til så mangt.

Enkle eksempler ser du i punktene nedenfor.

  1. Reise med din kjære til et varmt og spennede land.
  2. Cruise med Royal Caribien
  3. Møbler til et nyinnflyttet hjem.
  4. Ny vaskemaskin eller 65 tommer TV?
  5. Oppussing av leiligheten
  6. Depositum til leie av drømmeboligen.
  7. Egenkapital til opprettelse av selskap

Vi ønsker deg lykke til med søknaden og håper du får glede av pengene. Kom i gang med vår brukervennlige kalkulator på høyre side.