Lån uten sikkerhet

Søk om lån uten sikkerhet inntil kr. 500.000,-

Pengia er et uavhengig norsk aktør som innhenter informasjon fra flere av de beste lånetilbyderne i markedet for å gjøre det oversiktlig for deg som kunde å få lån uten sikkerhet. Det er flere av tilbyderne som tilbyr lån uten sikkerhet og noen av lånetilbyderne tilbyr gode brukervennlige søkeprosesser.

Bedre rente på lån uten sikkerhet

Mange av våre besøkere spør seg om hva renten på et lån uten sikkerhet er på. Dette er svært vanskelig å gi et korrekt svar på, men det er flere tilbydere som tilbyr gode betingelser og rente fra rundt 7% og høyere. Dette er svært gunstig i forhold til kredittkort gjeld som gjerne er på rundt 20% rente.

Hva skal til for å få lån uten sikkerhet

  • Arbeidsforhold: Du må ha en jobb (ikke være arbeidsledig)
  • Alder: Over 25 år
  • Lønn: De fleste krever en lønn på minst kr 100.000,- i året.
  • Statsborgerskap: Selv utenlandske statsborgere kan få lån uten sikkerhet, men må ha lignet til Norge de 3 siste årene.

Generell informasjon

Selskapene foretar en individuell vurdering av deg og du vil bli tilbydt vilkår etter denne individuelle vurdering. Du kan låne fra kr 5.000,- til 500.000,- avhengig av dine behov og vurdering fra lånetilbyderen som vurderer søknaden din. Om du kvalifiserer for lån kan du hos noen aktører få et uforpliktende lånetilbud i 30 dager.

Søk her