Lån 200.000

Trenger du kr 200.000 nå? Da kan forbrukslån være en svært gunstig løsning. Ikke gå i kredittkort fellen hvor du må betale renter og gebyrer på tusener, kanskje titusener mer enn om du låner penger via et forbrukslån. De fleste kredittkort har også et maks grense på kr 50.000,-, noe som i tillegg betyr at du må makse ut minimum 4 kredittkort for å låne kr 200.000,-.

Oversikt

Ved å søke et større lån vil du få langt bedre rentebetingelser i de aller fleste tilfeller. Renten på et forbrukslån kan du få helt ned i 6,99% og du vil også med dette kun måtte forholde deg til en enkel faktura pr måned. Mye enklere å håndtere og dermed minker også sjansen for at du havner i en gjeldsfelle. Det er viktig med en oversiktelig nedbetalingsplan som gjør det enkelt for deg å holde kontroll over tid.

Hvorfor låne kr 200.000?

De fleste som låner en større sum penger har en visst formål for øye. Mange av oss låner for å pusse opp bolig før et salg slik at de kan øke boligverdien maksimalt før et salg. Det er også stadig flere som låner penger for å pusse opp et oppusningsobjekt for å slippe å bo i et hus man knapt kan kalle et hjem. Den siste gruppen som låner en større sum penger gjør oftest dette for å rydde opp i kredittkort gjeld og andre lån / smålån til ulike lånegivere eller familie. Et samlet lån gir deg oftest svært gode betingelser og kontroll over lånet ditt.

Krav til deg som låner:

Aldersgrensen på større lån er som oftest 25 år, men siden alle søknader er uforpliktende kan du søke hos flere utlåner og se om du får et godt tilbud.
Du kan ikke ha aktive inkassokrav /inkassoer registrert på ditt navn.
Du må være norsk statsborger.
Kravene kan være noe ulike fra utlåner til ulåner, søk derfor hos flere.