Lån uten sikkerhet for deg som trenger penger

Beste lånetilbud for deg som ønsker lån uten sikkerhet og trenger penger.

Når du er 25 år er det gjerne mye som skjer rundt deg. Jobben krever sitt og vennene dine krever mye av deg. Det er fort gjort i den perioden i livet at det oppstår uforutsette hendelser som gjør at du trenger lån uten sikkerhet.

Pengia.no tester lån uten sikkerhet og har samlet inn informasjon om forbrukslån for deg som har fylt 25år. Dersom du søker nå via vår forbrukslån kalkulator på høyre side med din alder og ønsket lånebeløp leder vi deg direkte til en aktør som tilbyr lån til voksne over 25år.

Forbrukslån laveste rente

Dersom du har mulighet til å ta med en medsøker og dersom du har god stabil og relativ høy inntekt øker sjansene for å få bedre rente, og et større lånebeløp enn om du søker alene. Nå vet vi at det ikke er så lett for de fleste å ta med en medsøker på lånet, men det finnes altså muligheter for forbrukslån for deg som har fylt 25 år.

Vær ansvarlig, utover dette må du bare kose deg og bruke pengene til det som passer deg best.

Hva kan jeg låne til?

Du kan låne til hva som helst. Her er noen eksempler.

  1. Reise med venner eller kjæresten til Spania eller til et annet sted.
  2. Ny stor tv og surround anlegg.
  3. Sofa og andre stuemøbler.
  4. Refinansiering av kredittkortgjeld og andre smålån.
  5. Depositum til leie av leilighet eller bolig

Vi ønsker deg lykke til med lånesøknaden og minner om at banken / lånegiveren som foretar en individuell vurdering basert på offentlig tilgjengelig informasjon når de skal tilby forbrukslån for deg som trenger penger eller lån uten sikkerhet. Søk derfor hos flere lånetilbydere for å se hva slags tilbud du kan få.