Anbefalt forbrukslån

Anbefalte og fleksible forbrukslån – Lån fra 1.000 til 500.000,- uten sikkerhet

Velkommen til oss. Pengia.no hjelper deg å finne forbrukslån uten sikkerhet som passer akkurat dine behov som er anbefalte forbrukslån. Vi henter inn informasjon om lånetilbydere fra hele landet, skriver artikler om dem og publiserer disse med vilkårene til de enkelte slik at du kan gjøre dine vurderinger før du velger hvilken lånetilbyder som du ønsker å søke lån hos. Husk at alle lånesøknader er uforpliktende og blir ikke gyldige før de signeres. De fleste lånetilbydere har nå støtte for elektronisk signering av forbrukslån uten sikkerhet på internett med BankID.

Dersom du ønsker å komme direkte frem til anbefalt lån til deg kan du fylle ut kalkulatoren på høyre side. Ved å gjøre dette blir du videresendt direkte til låneaktør som vi mener passer best til deg i forhold til din alder og i forhold til ønsket lånebeløp. Anbefalte forbrukslån er dermed helt avhengig av sum penger som du vil låne og hvor gammel du er siden alle tilbydere har satt egne vilkår og krav til sine søknader. Det også opp til lånetilbyderen og tilby deg billig forbrukslån. Dersom du blir tilbudt gode vilkår kommer det mest sannsynlig av at du har en god økonomi og ved at du er foruten betalingsanmerkning eller inkassosaker. Du må ha lignet til Norge de 3 siste årene og ha en inntekt som helst er høyere enn kr 150.000,- i året. Hvor høyere inntekten din er, hvor større sjanse har du for å bli tilbudt lav renteforbrukslån.

Hva kan jeg bruke anbefalt forbrukslån til?

Om du får innvilget et forbrukslån på dagen kan pengene brukes til det du selv ønsker. Det er ingen begrensninger på dette, men tenk på at pengene skal tilbakebetales over tid. Om du har behov for å låne penger til noe viktig er det ikke noe feil med det, men det er lurt å låne i henhold til hva din økonomi tåler slik at du slipper å få problemer med å betale gjelden hver måned. Vi anbefaler ikke å ha både forbrukslån og kredittkort gjeld. Forbrukslån uten sikkerhet har ofte bedre vilkår enn både smålån og kredittkort og er derfor anbefalt.

  • Refinansiering av gjeld på kredittkort og smålån
  • Lån til oppussing
  • Lån til bryllup
  • Lån til ferie
  • Lån til depositum til bolig
  • Lån til egenkapital til oppstart av foretak
  • Lån til å bygge nytt kjøkken eller bad

Flere anbefalte forbrukslån

Dersom du ønsker å se hvilke andre forbrukslån vi anbefaler eller hvilke forbrukslån som er mest populære kan du besøke vår sammenligningstjeneste. 

Alle forbrukslån uten sikkerhet har terningkast slik at det skal bli brukervennlig for deg å se hvilke lån som er anbefalte. Husk at det er effektiv rente som betyr noe når du søker om lån, det er den renten som du må betale. Se gjerne hva rente kostnad pr år kan koste før du tar et valg. Et forbrukslån uten etableringsgebyr kan raskt bli dyrere enn et lån med lavere rente. Viktig å se kostnadene i sammenheng og over nedbetalingsperioden som helhet slik at du sparer mest mulig penger.