Lån 250 000

Få forbrukslån på kr 250 000

Et forbrukslån i Norge er en av de mer vanlige formene for å låne penger. Dette er kalt usikret lån og populært på folkemunn kalt, forbrukslån uten sikkerhet. Pengia beskriver i denne artikkelen hva det betyr å låne penger via forbrukslån og gir deg tips vi håper hjelper deg både i søknadsprosessen og etter utbetaling av lånet.

Hvem låner meg penger?

Det finnes to type lånetilbydere i Norge av forbrukslån uten sikkerhet.

  1. Finansagenter
  2. Banker (finansielle instiusjoner).

En finansagent er et selskap som har inngått avtaler med banker for å kunne sammenligne bankenes tilbud slik at de kan gi deg som søker det beste tilbudet. Agentene får dermed sin kommisjon fra banken som utbetaler deg pengene. Bankene låner ut sine “egne” pengere og gir deg oftere bedre vilkår enn om du går gjennom finansagenter som kan være en litt mer trøblete jobb. Fordelen med å gå gjennom en agent er nettopp det at de finner et så godt tilbud de bare kan til deg i henhold til dine forutsetninger. Om du går gjennom vår sammenlign forbrukslån side slipper du deg bryderiet med å gå gjennom en finansagent og kan lage en direkte avtale med bank.

Obs, tenk på dette

Et lån skal betales tilbake, dette er kanskje det viktigste budskapet vi kan gi deg. Å låne penger er helt greit, men du må tenke på at dette skal nedbetales over en periode. Noen banker gir deg mulighet til å dra lånet helt ut på 5 til 15 år. Du trenger ikke stille med sikkerhet når du tar et forbrukslån uten sikkerhet, men om man har mulighet til å ta med en medsøker gir dette deg ekstra fordeler som billigere rente. Betal ned lånet raskere om du kan, bruk gjerne litt av feriepengene neste år eller ekstra penger du har gjennom året til å betale gjelden raskere. På denne måten vil du spare tusener av kroner i renteutgifter. Selv om du tidligere kan ha hatt en betalingsanmerkning eller inkassosak vil ikke dette nødvendigvis ha noe å si for søknad om forbrukslån uten sikkerhet nå. Bankene har endret sine rutiner på dette området og ser oftere på fremtidig betalingsevne.

Om du ønsker lån 250.000 kroner kan du se på vår sammenlign forbrukslån side i dag for å finne det lånet som passer deg best.