Lån kr 250.000,-

I Norge er vi kongene av Europa når det kommer til oppussing. Vi er faktisk helt gale når det kommer til oppussing dersom vi sammenligner oss med resten av verden, men slik er det og det er en norsk mentalitet som det er vanskelig å komme utenom. Kanskje det lange vinterhalvåret har skylden? Vi stenger oss inne i månedvis og de aller fleste av oss er svært lite ute, men koser hos heller foran peisen sammen med venner og familie.

Forbrukslån

Mange av oss glemmer at det finnes noe som heter forbrukslån, vi er så vant med boliglån og kredittkort. Selve forbrukslånet som mulighet ligger litt fjernt for mange av oss, men hvorfor det?
Forbrukslån er faktisk som oftest kanskje det billigste lånealternativet som finnes. Du kan få helt ned i 6,99% rente på ditt forbrukslån, er det da noe å lure på? Ikke betal 20-30% rente + gebyrer til et eller flere kredittkort selskaper helt unødvendig. Lån heller en større sum penger fra en låneaktør. Gjør du det slik får du mye bedre vilkår, en faktura pr måned å forholde deg til, samt en helt egen nedbetalingsplan med på kjøpet.

Krav til deg som låner:

Du må være norsk statsborger
Sjansen for å få lån er størst hvis du har fyllt 25 år, men grensene for søknadsalder kan variere hos ulike lånegivere.
Ikke ha aktive betalingsanmerkninger.
Inntekt på 250.000,- og oppover brutto årlig.

Hvor mye kan jeg låne?

Det er ulikt hvor mye lån ulike lånetilbydere er villige til å tilby deg, men det noen ting vil hjelpe deg. Dersom du har en medsøker er det mye lettere å få innvilget et høyere forbrukslån enn om du søker alene. Har du høyere inntekt (over kr 400.000,-), øker også sjansene for å få låne en høyere sum hos en enkelt utlåner og du får også som oftest bedre lånevilkår.
Minimumslån via forbrukslån er på kr 5.000,- og helt opptil kr 500.000,-