Lån 20 000

Lån kr. 20.000,-  uten sikkerhet

Har det oppstått noe uforutsett i hjemmet? Har komfyren sluttet å fungere? Har kjøleskapet sluttet å kjøle? Dette er situasjoner som kan oppstå for hvert enkelt menneske og det har også skjedd med oss i Pengia.no, så vi snakker av erfaring. I slike uforutsette situasjoner er det ikke sikkert man har penger liggende til å dekke et helt nytt kjøleskap. Når det først byttes kan man like godt låne 20 000 så man har nok penger til å kjøpe et kjøleskap som man kan ha i mange år fremover og som man blir fornøyd med. Det er mange fordeler med å låne penger uten sikkerhet.

 

Hva kan jeg bruke pengene til?

Svaret er enkelt.. akkurat det som passer deg. Her er noen eksempler.

  1. Charterferie
  2. Kjøp et produkt du blir fornøyd med og ikke noe halvveis. Dette kan være alt fra boblebad, nytt dusjkabinett til hagemøbler eller ny grill.
  3. Skikkelig fest for deg og dine venner.
  4. Forfallende arbeid. Det er billigere å fikse problemer som oppstår tidlig før det rekker å sette seg eller forverre seg ytterligere.
  5. Smålån til venner eller kredittkort. Samle alt på et sted.
  6. Overrask familien med noe dere ønsker dere.
  7. Bestill TV`n du har drømt om.

En god plan

Nå er det slik at lån 20 000 ikke er mye penger, men det må betales tilbake selv om summen ikke er høy. Vi anbefaler derfor på det sterkeste at du har i bakhodet at du må betale litt hver måned til gjelden er nedbetalt. Bruk derfor penger på en smart måte når du låner penger. Et forbrukslån kan hjelpe deg kortsiktig og det er opptil deg å sørge for at dette ikke blir noe du må betale på i unødvendig lang tid. Lån 20 000 er det samme som forbrukslån uten sikkerhet og utbetales til din privat konto.

Fordeler med lån 20 000

Mange lånetilbydere kan gi deg lån på kr 20.000,- uten problem. Du må bare oppfylle noen minimumskrav. Det utgjør ikke en stor risiko for banken å låne deg penger når det er snakk om et såpass lavt beløp, så her har du gode sjanser. Husk at du må ha fylt minst 25 år for å søke om lån. Nedbetalingstid på vanlig lån er 5år, mens refinansiering kan du få opptil 15år.