Lån penger uten sikkerhet 2019

Pengia hjelper deg å finne lån uten sikkerhet 2019. Det er svært vanlig å søke lån uten sikkerhet slik at man slipper å sette bolig eller for eksempel båten din som pant. Vi har gjort det brukervennlig for deg ved at vi selv har gjort undersøkelser i det norske markedet om hvem som tilbyr lån og hva slags vilkår de tilbyr. Det er mange tilbydere i markedet så arbeidet med å finne gode lån uten sikkerhet har ikke vært så oversiktlig tidligere. Vi er en uavhengig aktør og gjør derfor anbefaling basert på egne meninger om markedet og om de enkelte aktører. Vi anbefaler kun de tilbyderne av lån som har vært lenge i markedet og som har vist seg å være stabile over tid. Dessuten ser vi nøye på vilkårene til de ulike aktørene vi velger å henvise til og gjør dermed brukervennlig for våre besøkere å finne en god aktør å søke lån av penger uten sikkerhet.

Når blir lånet utbetalt?

Utbetalingsrutiner er ulikt fra bank til bank.
Søk derfor lån blant flere tilbydere for å velge det beste lånet for deg.

Tips og anbefalinger:

 • Tenk på at lånet må betales tilbake, lån derfor det du kan håndtere med din privatøkonomi.
 • Lag en plan for hva pengene du låner skal brukes til.
 • Sett opp autotrekk samme dag eller kort tid etter lønnen din blir utbetalt hver måned slik at du er sikker på at du klarer å følge betalingsplanen.
 • Ha et budsjett på det pengene skal brukes til slik at pengene blir brukt fornuftig.
 • Samle all kredittkortgjeld og smålån rundt omkring i et forbrukslån slik at du får kontroll over regningene dine. Det kan fort bli uoversiktlig og ute av kontroll om du har mange steder du må betale til.

Lån uten sikkerhet, til hva?

Når du tar opp forbrukslån uten sikkerhet kan dette brukes til så mangt.
Noen eksempler:

 1. Reise med familien
 2. Lån til ny bil
 3. Depositum
 4. Starte eget firma? Viktig å ha nok penger når du skal komme i gang med et selskap, spesielt tidlig i fasen.
 5. Hobby
 6. Bygge garasje