Låne penger

Vil du låne penger har du kommet til rett nettside. Vi i Pengia.no har undersøkt de ulike formene for lån man kan ta opp. Det mest populære nå om dagen er lån uten sikkerhet, såkalte forbrukslån. Grunnen til dette er at forbrukslån har bedre vilkår enn mange andre typer lån og det er type lån som ikke krever pant i verken hus, bil, båt eller hytte. Det er en annen stor grunn til den økende populariteten til forbrukslån og det er rett og slett det at bankene ikke legger seg og opp i hva du skal bruke pengene til. Det er helt opp til deg.

Utover forbrukslån så er det også blant annet mulighet til å ta opp et smålån eller kredittkort lån. Alle disse tre lånevariantene er lånevarianter uten sikkerhet. Det finnes flere lånevarianter, men dette er noe av det vanligste i Norge. Om du ønsker å ta opp lån med sikkerhet får du bedre rente, men da må du dessverre regne med å ta pant i hus og hjem.

Krav til låne penger uten sikkerhet

Null betalingsanmerkinger, at du er mellom 18 og 25 år og et visst krav om minimumsinntekt. Det er ulikt hvor strenge de ulike låneaktørene er, men om du har flere betalingsanmerkinger må du regne med at det blir vanskeligere å få et lån uten sikkerhet. Det er viktig for banken å ha en trygghet om at du er en person som gjør opp etter seg. Sett derfor opp regnestykker selv, bruk lånekalkulator og lån et beløp du vet du kan håndtere når du senere skal betale tilbake.

Fordeler med forbrukslån uten sikkerhet.

  1. Brukervennlige søknadsskjema
  2. Utbetaling direkte til din konto
  3. Banken spør ikke om hva pengene skal brukes til.
  4. Slipper pant i hus, hytte eller andre verdier
  5. Du får ferdig oppsatt betalingsplan, slik at det blir enkelt å betale tilbake.
  6. Generelt bedre rente og vilkår enn de fleste andre lån uten sikkerhet på markedet
  7. Du får mulighet til å samle flere lån i et oversiktlig lån med et avdrag pr måned.