Forbrukslån

Billig forbrukslån med lav rente

Trenger du å låne penger? Vi hjelper deg å finne forbrukslån med lav rente. Det finnes et hav av lånetilbydere på nettet og vi forstår at det nærmest er umulig for noen som skal søke å lån å finne frem til lån med lav rente, derfor har vi i Pengia.no samlet sammen alle de største og mest seriøse tilbyderne av lån som vi kunne finne på en brukervennlig sammenlign forbrukslån side slik at du slipper å navigere deg i nettjungelen av muligheter. Det er gjerne finansieringsforetak som låner ut penger, men det kan også være finansagenter som har tegnet samarbeidsavtaler med banker og finanstilbydere.

To typer utlånere

Når vi snakker om forbrukslån uten sikkerhet er dette noe som banker eller finansinstitusjoner kan tilby deg, disse låner nemlig ut “egne penger”. Disse selskapene har søkt finansdepartementet om å konsesjon, noe de har fått innvilget.

I vår sammenligning av billig forbrukslån har vi lagt vekt på Ikano Bank, Gjensidige Bank, DNB, Santander Consumer Bank, yA Bank, Bank Norwegian og Komplett bank. Det er disse bankene vi anser som de mest stabile låneaktørene som også kan tilby konkurransedyktige vilkår direkte. Test vår lånekalkulator og finn en tilbyder som passer ditt behov.

Fordelen med finansagenter er at de gjør jobben for deg med å innhente tilbud. Dette er derimot ikke nødvendig når du bruker vår sammenligningstjeneste som finner beste forbrukslån for deg.

Laveste rente på forbrukslån

Om du ønsker å ta opp et forbrukslån er det absolutt smart å tenke på vilkårene før du signerer på et forbrukslån uten sikkerhet du kanskje skal ha helt opptil 2 -5 år. Vi har skrevet innlegg om svært mange aktører på vår oversikt over lånetilbydere og du kan dermed lese opp og ned på hver enkelt aktør til du finner en som passer dine behov best. Vi har også gitt terningkast til tilbyderne slik at det blir enklere for deg å ta et valg. Se på ting som nominell og effektiv rente, samt etableringsgebyr og mulig nedbetalingstid.

Vi tipser deg å låne penger i henhold til hvor god din personlige økonomi er, slik at den månedlige tilbakebetalingen går fint for deg. Lån med måte akkurat til det du har behov for.

La bankene slåss om deg som kunder når du skal søke om penger uten sikkerhet.